dtp en vormgeving

Het specialisme van Kaatje Design ligt voornamelijk op het DTP-technische vlak. Indesign kent geen geheimen voor mij en kan er mee lezen en schrijven. Het opmaken van brochures, folders/leaflets in diverse talen is daarom geen enkel probleem. Ook beeldbewerking in adobe photoshop behoort tot deze specialisme. Zowel vrijstaand maken als beelden omkleuren is geen enkel probleem. Kaatje Design is snel en accuraat.

Kaatje Design kan voor u ook diverse soorten drukwerk vormgeven zoals: huisstijlen, brochures, folders/leaflets, advertenties, periodieken, websites etc. Indien u al een logo heeft dan zal Kaatje Design deze als basis gaan gebruiken om al uw uitingen vorm te geven. Heeft u nog geen logo, geen probleem ook dit kan Kaatje Design voor u ontwerpen.

Kaatje Design kan dit alles maken voor een lage prijs (uurprijs of projectprijs). Wilt u dus niet zoveel geld uitgeven aan een reclamebureau en toch professioneel overkomen dan bent u hier aan het goede adres.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen stuur dan een e-mail naar info@kaatjedesign.nl en er wordt zsm contact met u opgenomen aangaande uw wensen.

nieuws

Ook onze lokale slager Dennis van de Ven zit niet stil en daar verricht ik regelmatig diverse werkzaamheden voor. Erg leuk om voor deze ambitieuze en enthousiaste slager te mogen werken!